Szentendre, Szentlászlói út

280 millió Ft

Eladó / ház / családi ház

Részletes adatlap

Ingatlan állapota jó állapotú
Építési mód/falazat tégla
Építés éve 2001-2010 között
Komfort luxus
Szobák 8
Fűtés hőszivattyú, gáz (cirkó)
Pince van
Épület szinjtei 5
Tetőtér beépített
Belmagasság 2.7 m
Légkondícionált igen
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Fürdők száma 4
WC-k száma 5
Tájolás észekkelet, északnyugat, délnyugat, délkelet
Megvilágítás világos
Kilátás panorámás
Terasz/erkély 100 m²
Kert parkosított, grillező
Parkolás önálló garázs
Parkoló használata benne van az árban
Parkoló férőhelyek száma 2

Leírás

SZENTENDRÉN a Szentlászlói úton GEOTHERMIKUS FŰTÉSSEL eladó ez a hatalmas, minden igényt maximálisan kielégítő családi ház!

A szinteltolással 5 szintesre tervezett épület egy óriási, hajdan parkosított, saját tóval, kerti házzal, borospincével, sportpályával is rendelkező 1.837 nm-es telken áll. Legalsó szintjén beltéri medencét is kap, közvetlen terasz- és kertkapcsolattal. Természetesen garázs, mosókonyha, gépészeti helyiség is megtalálható itt.
A további szinteken a hatalmas nappalin túl még 7 db nagy hálószoba, egy nagy és még egy kisebb konyha, 4 fürdőszoba lesz új otthonában. Minden szinten, vagyis a bejárati szinttel együtt összesen 5 hatalmas terasz teszi lehetővé, hogy bármikor kilépjen a szabadba és ott élvezze a friss levegőt, panorámát, madárcsicsergést vagy épp azt a grill partit, melyre nyugodtan meghívhat több tucat embert, hisz bőven lesz hely számukra.
REZSIJE a méretéhez képest nagyon KEDVEZŐ, mivel gépészetileg is a legmodernebb technika lett beépítve: modern HŐSZIVATTYÚS RENDSZER, szükség esetén a fűtésre gáz rásegítéssel, minden helyiség klímával és riasztóval ellátott, a beltéri medence, kerti ház és borospince gépészetét már nem is részletezve.
Egy kivételes, rendkívül egyedi, nagyon modern épület lesz az Öné, melyet ha befektetői szemmel néz, akár több lakásos társasházzá is alakíthat.
Erről a nem mindennapi ajánlatról képtelenség mindent röviden leírni itt néhány sorban. Ezért inkább arra kérem, hogy hívjon és egyeztessünk egy találkozót, amikor bemutatom Önnek az ingatlant.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

Térkép

Alaprajzok

Kapcsolat

Németh László

 +36706234878

 nemethlaszlo@gyemantfelho.hu