XVIII. kerület, Aratás utca

169 millió Ft

Eladó / ház / ikerház

Részletes adatlap

Ingatlan állapota új építésű
Építési mód/falazat ThermoBlock-Isoshell-Isoteq
Építés éve 2022 (várható átadás)
Komfort duplakomfortos
Szobák 6
Fűtés hőszivattyú, mennyezeti hűtés-fűtés
Energetikai tanusítvány AA++
Fenntarthatóság közel nulla/alacsony energiafelhasználású ház
Pince nincs
Épület szinjtei 2
Belmagasság 2.7 m
Légkondícionált igen
Fürdő és WC külön és egyben is
Fürdők száma 2
WC-k száma 2
Tájolás délkelet, délnyugat
Megvilágítás napfényes
Kilátás kertre néző
Terasz/erkély 63 m²
Parkolás önálló garázs
Parkoló használata benne van az árban
Parkoló férőhelyek száma 3

Leírás

Budapest XVIII. kerületében, Pestszentlőrinc Vecséssel és Gyállal határos szélén ELADÓ ez a 2 lakásos, nagyon magas műszaki színvonalon, prémium minőségben épülő kétgenerációs passzív családi ház.
Az épület alsó szintjén kapott helyet a 114 nm-es nagyobbik lakás, melyben amerikai konyhás nappalit és két hálót kap. Tartozik a lakáshoz egy 16 nm-es terasz, egy 15 nm-es garázs, egy 5 nm-es tároló is. Ha szüksége van még egy szobára, annak kialakítására is van még lehetőség.
A felső szinten található a kisebbik lakás, mely szintén 2 hálóval és amerikai konyhás nappalival rendelkezik. De itt is van mód egy harmadik hálószoba kialakítására. A kicsit kisebb alapterületet pedig némiképp kompenzálja a nappalihoz kapcsolódó hatalmas tetőterasz a maga 47 nm-ével. Illetve ehhez a lakáshoz is tartozik egy 5 nm-es tároló és egy 2 állásos 37 nm-es garázs.
A kertet természetesen mindkét lakás lakói kedvükre használhatják, akár meg is osztva egymás közt annak területét.
Két generáció együttélésére vagy két baráti család szoros, de mégis szeparált életterének alkalmas igazán ez a kivételes adottságú, rengeteg szempontból egyedi megoldásokat felvonultató ingatlan. De ha úgy kívánják, akkor két teljesen független, szeparált lakáskét is funkcionálhat természetesen.
A kivételes, szinte nulla energia igényű, passzív házat eredményező technikai megoldások közül csak néhány fontosabb: Thermoblock falazó és födémrendszer, hőszivattyús rendszer, mely padló- és mennyezet fűtéssel-hűtéssel és melegvízzel látja el a házat. A hőmérséklet helyiségenként szabályozható, 3 rétegű üvegezéssel ellátott prémium nyílászárók…
A részletekért nyugodtan hívjon, szívesen tájékoztatom mindenről, és a megtekintést is megszervezem, hogy a helyszínen is meggyőződhessen róla, hogyan kell a mai elvárársoknál is komolyabb, modernebb, energetikailag sokkal takarékosabb épületet létrehozni.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

Térkép

Alaprajzok

Kapcsolat

Németh László

 +36706234878

 nemethlaszlo@gyemantfelho.hu